Wednesday, January 30, 2008

Όλα 8

Φανταστικές συζητήσεις στα παρασκήνια της εκπομπής του Θέμου Αναστασιάδη (αν και οι προσκεκλημένοι ήταν από παλαιότερες εκπομπές, δε γίνεται να μείνουν ανεκμετάλλευτοι):



Θέμος- Μάκης

Μάκης: δεν το παράκανα με το « μωρή χαμούρω » ε?

Θέμος: καλά τόσες μέρες μου έχεις κατεβάσει…

Μάκης: άλλο αυτό!

Θέμος: κι όμως,δε σου κρατάω κακία ρε Μάκη.

Μάκης: κρατάς όμως το 40% της εφημερίδας. Ούτε εγώ θα σου κρατούσα κακία.

Θέμος: λοιπόν, τι λες? Θα μου δώσεις και το μερίδιό σου?

Μάκης: μόνο για 5,2 εκατομμύρια ευρώ!

Θέμος: με γδύνεις μωρή χαμουρίτσα..



Καμπουράκης – Μάκης

Καμπ.: έχεις καμιά καταγγελία για τον Αυτιά, κανένα σκανδαλάκι?

Μάκης: τι να έχω ρε Δημήτρη? Για αυτόν σκάνδαλο θα ήταν να μασκαρευτεί τις απόκριες.

Καμπ.: πρέπει να ψάξουμε καλύτερα! Θα το πληρώσει που με είπε χοντρό..

Μάκης: Δημήτρη σύνελθε! Δε θέλεις να εκδικηθείς τον Χίο καλύτερα?

Καμπ.: μα συγκρίνεται το ένα με το άλλο? Στο MEGA, έτσι κι αλλιώς, το είδαν το DVD, αλλά δε γίνεται να προσβάλλουν το sex symbol και να μένουν ατιμώρητοι.



Τρέμη - Θέμος

Τρέμη: … και δηλαδή εσένα στο έδειξε ολόκληρο?

Θέμος: ναι παιδί μου. Μέχρι το τσιγάρο μετά.

Τρέμη: α, τι σκρόφα! Και τι ρωτάω: «αυτό είναι μόνο?» και μου λέει «τελείωσε η μπαταρία»

Θέμος: θα τρόμαξε από το μάτι σου που γυάλιζε Όλγα μου.




Tuesday, January 29, 2008

Ειδήσεις των 8

Δευτέρα 28/1

Ωραίο το νέο λουκ της Στάη. Ξανάνιωσε η γυναίκα. Ωραίες και οι τάχα μου εκ των έσω πληροφορίες της για το MEGA. Ο Πρετεντέρης, φυσικά, άστραψε και βρόντηξε! Με το που ξεκίνησε την εκπομπή του, ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές που αναγκαζόταν να ξεκινήσει με κάτι πολύ δυσάρεστο, έδειξε το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, διάψευσε την πληροφορία, καταδίκασε το γεγονός και συνέχισε με την είδηση της ημέρας για την κοίμηση του Χριστόδουλου (!)


Από την άλλη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε ότι θα πενθήσει ακυρώνοντας την εκπομπή του. Πιστεύω, όμως, ότι η Κιμ (που γέννησε την Κυριακή-να τους ζήσει!) τον απείλησε ότι αν δεν είναι μαζί της τέτοιες μέρες θα βγει η ίδια να πει ότι ο Κουκοδήμος πρότεινε συναλλαγή. Θα ξεχάσει αυτή που στο προηγούμενο παιδί, εκείνη ήταν στον τοκετό κι ο Μάκης έκανε εκπομπή? Θα το πληρώσει βέβαια ακριβά που τόλμησε να τον απειλήσει, αλλά επειδή είναι ακόμη λεχώνα δεν της κάνει τίποτα γιατί είναι γρουσουζιά.


Τρίτη 29/1
Το είδαμε και αυτό!! Στο δελτίο ειδήσεων του STAR το κανάλι ασχολήθηκε με το δικό του τρόπο με την κοίμηση του Χριστόδουλου. Ο σταθμός ετοίμασε ρεπορτάζ για το πώς είχε δεχτεί ο Μακαριστός ακόμη και τους emo στην εκκλησία. Με φόντο το Mall και μουσική επένδυση τους Tokio Hotel να τραγουδούν, τα παιδιά με τα μαύρα δε δυσκολεύτηκαν να θρηνήσουν on camera, ενώ πλάνα του Μακαριστού έμπαιναν σφήνα. Στην αίθουσα του μοντάζ πρέπει να έγινε της κηδείας…


Ο Νίκος Ευαγγελάτος μεταδίδει τρομερή είδηση, ότι στην Ινδία σε κλινική (ο Θεός να την κάνει) γίνεται παράνομο εμπόριο νεφρών από έναν γιατρό, ο οποίος χρησιμοποιεί τους συμπατριώτες του για να κάνει μπίζνες με τους δυτικούς. Και ο δικηγόρος του διαβόλου έρχεται να προσθέσει: αν ακόμη και οι Ινδοί εκμεταλλεύονται τους Ινδούς, γιατί την πλήρωσε ο Μαγγίνας? Αγαθοεργία έκανε ο άνθρωπος. Θα ενεργούσαν διαφορετικά κι εκεί στη Ν.Δ. Δε θα χρειαζόταν να εκτεθούν με τα αίσχη του Κουκοδήμου. Φαίνεται, όμως, πως στη Ρηγίλλης είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Έχουν προκαλέσει τόσα σκάνδαλα κι ακόμη δεν έχουν μάθει πώς να τα αντιμετωπίζουν.